Najnovije

(VIDEO) SPECIJALNA OPERACIJA RUSKOG FSB SE NASTAVLJA: Grozni još uvek u plamenu!

GROZNI - Snage policije u FSB-a tragaju za islamistima o glavnom gradu ruske republike Čečenije. U centru grada bukti veliki požar koji je tokom borbi izbio na pijaci "Berkat".
Grozni (Printskrin)

Grozni (Printskrin)

Policija je opkolila školu broj 20. u kojoj su se sakrili preostali teroristi. Nastava u školama je otkazana nakon sinoćnjih borbi sa teroristima u kojima je poginulo pet policajaca i najmanje sedam napadača. Zgrada "Doma štampe" je potpuno izgorela a požar se proširio i na okolne zgrade i pijacu. Vatrogasne ekipe pokušavaju sa 12 vozila da ugase požar. U gradu se terenutno ne čuje pucnjaca ali policija saopštava da specijalna operacija još uvek nije završena. U Grozni helikopterima pristižu pojačanja. U međuvremenu se pojavio snimak islamskih terorista koji su izvršili napad. Snimak pokazuje da je reč o samoubilačkom napadu i da su islamisti stigli u grad sa namerom da poginu u borbi.
Pročitajte još:

(VIDEO DIREKTAN PRENOS) PUTIN: Hteli su da razbiju Rusiju po jugoslovenskom scenariju, ali nisu uspeli!

U Groznom ubijeno sedam ekstremista

- Mi mudžahedini Emirata Kavkaz, vilajeta Nahčijočo, ušli smo u grad DŽovhar (čečenski naziv za Grozni) po nalogu Amira Hazmata. To je čin odmazde... Ovo je operacija mučeništva i mi ćemo se boriti do smrti, govori terorista sa snimak. On dalje navodi da su već ubili nekoliko ljudi i uništili oklopna vozila policije. Iako tvrdi da je snimak nastao tokom napada, na njemu se ne čuje pucnjava. Izvor: Srbija danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA