Najnovije

Radomir Bata Počuča: Nad Srbijom se nadvilo zlo

Radomir Počuča, portparol Protivterorističke jedinice MUP Srbije, koji je na svom Fejsbuk profilu protestovao što pripadnice nevladine organizacije Žene u crnom na dan agresije na Srbiju odaju poštovanje albanskim žrtvama reagovaje na medijsku i institucionalnu hajku na njega, još jednom se oglasio na ovoj društvenoj mreži.
Foto: Fejsbuk

Foto: Fejsbuk

Podsećamo šta je Počuča napisao:

- Gospodo huligani, Delije, Grobari, Radovci, Firmaši, umesto da trošite pesnice između sebe, a veliki ste rodoljubi, udružite se i podelite po pi. ki onome kome treba da se podeli po pi. ki - napisao je on.

Ove reči MUP Srbije je najoštrije osudio i poručio da ugovor sa Počučom "najverovatnije" neće biti produžen. Od Počučinog komentara ogradila se i komanda PTJ i pokrenula disciplinski postupak i Počuča je udaljen s posla do okončanja postupka.

Evo kako odgovara Počuča:

Svi oni koji ne mogu da formiraju svoje mišljenje u svetlu medijskog spinovanja i žongliranja izrazima “evropske vrednosti“, ako ne znaju zbog čega sam napisao taj status – neka sad dobro čitaju:

-Ni jedna država, nacija – koja ima dostojanstva, ponosa i koja ceni žrtvu palih boraca za odbranu zemlje, ne bi i ne dozvoljava bilo kakve performanse koji apsolutno znače samo provokaciju i sipanje na ranu soli. Zato sam bio, jesam, i biću protiv nipodaštavanja žrtvi mojih ratnika i pljuvanja po njihovim senima. Zašto “Žene u crnom“ ne protestuju u Zagrebu, zbog zločina “Oluje“ i “Bljeska“, kada su prognali Srbe i etnički očistili Krajine? Ne smeju, jer Hrvati imaju podršku katoličanstva, evropskih mešetara, i spalili bi ih odmah tamo na trgu Bana Jelačića. Samo se Srbima spočitava nešto što je svima dozvoljeno – pravo na ponos, samopoštovanje, počast i čuvanje uspomene na vremena borbe za opstanak. Kaže Janković, zaštitnik prava građana: „U Srbiji nije dozvoljeno pozivati na linč i na nasilje. Neki ljudi su očigledno pomislili da se Srbija vratila u neko ružno vreme, nije Srbija uvek takva bila, bio je to jedan period u našoj istoriji, i zato je sada vreme da im se kaže – ne“… Taj period, Jankoviću, ti si jurio sojke po Beogradu, ispijao vino možda u “Hajatu“, dok su mene i moju braću grizli komarci, zujale olovne pčele oko glave, a smrad trulog mesa poklane nejači se širio opustelim selima. Tada smo isto bili naivci, pa je jedan Anton Tus, iz vrha JNA odleteo avionom na mesto generala HVO. Tada smo vodili bitku na više frontova, i naravno da smo bili paranoični, jer je to bio preduslov za opstanak. I sada se, moji Srbi, vodi bitka za opstanak. Znam da ću stradati, i ne brinem se mnogo oko toga. Moj otac je dva puta izbeglica u sopstvenoj zemlji. Prvi put ga je spasila Diana Budisavljević sa još 12 hiljada dece ispod ustaških noževa iz logora smrti, a drugi put je uspeo na jedvite jade da izbegne Alijine jurišnike. Mog dedu i pola očeve familije su pobile ustaše, u krvavom piru na Kruškovačama. U genima mi je volja za borbom protiv zla, a nad Srbijom se nadvilo zlo, samo se forme rata menjaju. Sada vas porobljavaju novcem, kupovinom teritorije, diplomatskim ucenama i potplaćivanjem, pranjem mozga i skretanjem pažnje. Bio sam i biću za približavanje Rusiji, odbacivanje zla Evropske Unije, za trajnu ZABRANU svih NVO koje se finansiraju iz EU i Amerike, kao što je i lider slobodnog sveta Vladimir Putin uradio. Ja sam za ponosnu i ekonomski i vojno jaku državu Srbiju. Ja sam za hapšenje svih onih koji su se usudili da kradu od vas i usta vaše dece, zaplenu imovine i vraćanje zakonitim vlasnicima. (Preuzeto sa fejsbuk astranice: Radomira Bate Počuče) Izvor: Srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA