Najnovije

(VIDEO) Zaboravljeni slučaj: Nakon 43 godine našli tela nestalih devojki

"Naše putovanje je završeno" - napisali su istražitelji u obaveštenju porodicama dve devojke koje su nestale pre 43 godine. Do sada se nije znalo da su poginule u saobraćajnoj nesreći.
Foto: Jutjub

Foto: Jutjub

Američki istražitelji iz Južne Dakote konačno su zatvorili slučaj star 43 godine. Zaključili su da su dve nestale 17-godišnjakinje poginule u saobraćajnoj nesreći 1971. godine. Automobil s njihovim telima pronađen je u jezeru i ništa ne upućuje na sumnjivu smrt.

Srednjoškolke Kerol Miler i Pamela Xekson nestale su 29. maju 1971. godine. Vozile su se na zabavu. Tek u septembru prošle godine, zahvaljujući lošem vremenu i suši, njihov auto isplivao je iz jezera samo nekoliko stotina metara dalje od mesta gdje su krenule kobne noći, piše Miror. Auto je bio u trećoj brzini, svetla su bila upaljena, a istražitelji nisu pronašli alkohol. DNK analiza potvrdila je identitet. U jednom trenutku tokom godina, David Lyke, koji već odslužuje zatvorsku kaznu zbog nepovezanog slučaja, optužen je za ubojstvo devojaka. Sumnje su odbačene nakon što je sudija utvrdio da je priznanje koje je dao cimeru, bilo lažno. Izvor: Miror

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA