Najnovije

Pogledajte kakve SMS poruke su slale hrvatske prostituke svom makrou

ZAGREB - "Bilo mi je super s tvojim prijateljem. Pravi je gospodin, a bogami i dobro j***”, sadržaj je jedne od poruka koje su 2009. mlade devojke upućivale svom makerou M.K. (51), a koje su u postupku protiv njega bile dokaz kako on ipak veći deo devojaka nije prisiljavao na prostituciju.
Foto: Danas.hr

Foto: Danas.hr

Poruka poput ove ili npr.  "Mi smo na terasi i imamo pet udvarača. Stalno nam plaćaju cugu i zovu nas za sto. Odbile smo, a frajeri su šefovi neke firme i imaju para. Da odemo do njih ili da ih opet odbijemo. Jer mislim da bi mogli nešto iskombinovati", uticale su na to da 51-godišnji makro dobije samo tri i po godine zatvora, premda je na početku suđenja tužilac za njega predlagalo osam godina, tvrdeći kako je u četiri od pet inkriminiranih slučajeva podvođenja devojkama prietio prisiljavajući ih na prostituciju. NJegov poslovni saradnik R. K. osuđen je na uslovnu kaznu od dve godinejer je sudelovao u podvođenju jedne od devojaka u NJemačkoj, piše Jutarnji list.

Podvodio ih vlasniku poznatog hotela u Zagrebu

Prema presudi, 51-godišnji makro je neke od devojaka podvodio vlasniku poznatog zagrebačkog hotela. Premda je hotelijer to u istrazi poricao, tvrdeći da ga zna samo površno te da nikada nije imao seks s njegovim devojkama, devojke su tvrdile drugačije, a sud je poverovao njihovim iskazima. One su ispričale kako ih je dovodio u hotel te su s njim imale seksualne odnose u njegovom apartmanu na osmome spratu hotela.

Seks na osmom spratu

Nakon jednoipolgodišnjeg suđenja iza zatvorenih vrata, sudsko veće zagrebačkoga Županijskoga suda kojim je predsedavala sudija Sanja Mazalin, juče je zaključilo kako je samo jedna od pet devojaka bila prisiljavana na prostituciju dok su ostale preuveličale ulogu M.K. u prisiljavanju na prostituciju, a slale su mu poruke iz kojih je bilo jasno da su se i svojevoljno bavile najstarijim zanatom na svetu. Izvor: Jutarnji list

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA