Najnovije

FK Crvena Zvezda ostaje u Evropi

BEOGRAD - Fudbalski klub Crvena zvezda igraće sledeće godine u Evropi potvrdio je danas Tanjugu potpredsednik Nebojša Čović.
Foto: JuTjub

Foto: JuTjub

Epilog današnjeg sastanka u Nionu je da je Zvezda dobila rok od 15 dana da izmiri dugovanja. Prema informacijama iz Niona, UEfA je odlučila da produži rok Zvezdi jer je beogradski klub imao jake argumente. Čović je rekao da je odluka Evropske fudbalske unije (UEfA) da crveno-beli igraju na evro sceni veliki podstrek da se što pre reše svi problemi.
"Veliki podstrek je to što je faktiški odbijena žalba UEfA. Iza toga stoji veliki rad, naravno da smo mogli neke stvari i bolje da uradimo, ali da ne lamentiramo, već da u periodu ispred nas hitno preduzmemo određene mere, znaju se koje, da ne dođemo u sličnu situaciju", rekao je Čović novinarima na Malom Kalemegdanu, gde je košarkaški klub proslavio slavu - Đurđevdan.
Prema njegovim rečima napravljen je važan korak, pre svega jer je klubu "visio mač nad glavom". "Naročito je teško što to vučemo iz nekih prošlih vremena, odluka je dobra, daje nam prostor za optimizam, ali i još veću obavezu da uradimo ono što nismo u 2013. godini", naveo je Čović. On ne krije da u klubu nema para, ali smatra da je upravo zbog toga Zvezda jedinstven primer u Evropi i svetu. "Mislim da ćemo biti jedinstveni, kao neko ko je u takvoj situaciji i uz konstantan pritisak da nas neko stalno gura osvojimo prvo mesto. Neka to bude dodatni podsticaj da rešimo sve probleme, ne samo u fudbalskom, nego i u ostalim klubovima, gde situacija nije puno bolja", zaključio je Čović. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA