Najnovije

NAPETO: Rusija i NATO pucaju jedni pored drugih!

MOSKVA - Ruska vojska započela je vojnu vežbu na obali Baltičkog mora, dok se vojni manevri NATO "Udar sablje" istovremeno održavaju blizu letonske prestonice Rige, javljaju svetske agencija.
Raspameti! (Foto: outflankers.com)

Raspameti! (Foto: outflankers.com)

Rusija je započela vojnu vežbu Baltičke flote, padobranskih jedinica i vazduhoplovstva Kaliningradskog regiona na obali Baltičkog mora, saopštilo je rusko ministarstvo odbrane, javila je agencija Itar Tas s.
U vojnu vežbu uključene su grupe brodova, padobranske jedinice marinaca i jedinice korpusa i vazduhoplovstvih formacija - lovci bombarderi Suhoj Su-34, helikopteri Mil Mi-24 Hind i bombarderi Tupoljev Tu-22M3, saopštilo je rusko ministarstvo.
NATO je juče pokrenula jednu od svojih najvećih vojnih manevara u bivšim sovjetske republikama na Baltiku od kada je izbila napetost sa Moskvom oko Ukrajine, dodaje agencija AP. U vojnim vežba zapadnog vojnog bloka učestvuje 4.700 vojnika i 800 vojnih vozila iz 10 zemalja, uključujući Veliku Britaniju, Kanadu i Sjedinjene Američke Države, koji su uključeni u "Udar sablje" u blizini letonske prestonice Rige i koja danas treba da se preseli u susednu Litvaniju. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA