Najnovije

Vučić: Bez stida!

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je počastvovan pozivom kancelarke Angele Merkel da poseti Nemačku i poručio da Srbija želi da bude pouzdan saveznik Nemačke, te da to govori bez stida.
Vučić: Saveznici Nemačke i to bez stida (Foto: JuTjub)

Vučić: Saveznici Nemačke i to bez stida (Foto: JuTjub)

Kao predstavnici Srbije ponašaćemo se "odgovorno ozbiljno" i ono što smatramo našom najvažnijom porukom jeste da će Srbija biti pouzdan saveznik Nemačkoj, rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Vladi Srbije uoči njegove posete Nemačkoj 11. juna.
"Teško je imajući u vidu snagu Srbije i Nemačke, ali želja je Srbije i to govorimo bez stida, da bude saveznik Nemačke, što ranije Srbija nije umela i nije znala. To jeste politika Vlade Srbije i politika ove zemlje. To je važno za našu zemlju u političkom, ekonomskom i svakom drugom smislu", rekao je premijer, dodavši da bi svako želeo da bude prijatelj i saveznik Nemačke.
"To nije samo pitanje naše želje, već i preuzetih obaveza i to moramo da uradimo", podvukao je Vučić. Pred nama je mnogo teškog posla, istakao je premijer. Izvor: Tanjug / Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA