Najnovije

Radulović: Pobediću svu opoziciju u Vojvodini!

BEOGRAD - Opozicija se ne može okupljati na platformi protiv Aleksandra Vučića, iako on jeste glavni problem Srbije zato što nije u stanju da napravi reforme, smatra predsednik pokreta "Dosta je bilo", Saša Radulović.
Foto: Dostajebilo.rs

Foto: Dostajebilo.rs

Komentarišući navode da lider Demokratske stranke Bojan Pajtić i taj pokret poziva u novi opozicioni blok, Radulović je rekao kako razume da bi stranke koje su u padu, a pokušavaju da se spasu i recikliraju svoje kadrove, želele da budu uz opciju kao što je pokret "Dosta je bilo". - Moramo da sagledamo sistem koji je doveo do Vučića - objasnio je Radulović u izjavi FoNetu, "jer taj sistem mora da se demontira, a ne da bude 'sjaši Kurta, da uzjaše Murta'". - U Srbiji i jeste problem što svako može sa svakim - ukazao je Radulović i najavio da će razgovarati sa svima, ali neće biti kompromisa oko važnih principa. Radulović je pozvao građane koji imaju znanja i energije, a žele da se uključe u promene, da pristupe njegovom pokretu i najavio da će stranku formirati najverovatnije na jesen, posle pokrajinskih izbora u Vojvodini. - Preko nas sigurno nećete dobiti mesto u javnom sektoru ili parazitsko mesto bilo gde, već imate samo priliku da zajedno gradimo bolju budućnost za našu decu - naveo je Radulović. Prema rečima Radulovića, u Pokret proteklih nedelja prelaze i pripadnici programski bliskih stranaka, ali i predstavnici asocijacija privrednika. - Mesec dana posle izbora, prema istraživanjima javnog mnjenja mi smo gotovo duplirali rezultat od 2,1 odsto osvojenih glasova - naglasio je Radulović.
On smatra da mu to daje pravo za očekivanje da će na pokrajinskim izborima u Vojvodini pobediti svu ostalu opoziciju.
- Prema istraživanjima, sve druge stranke su u padu, i Demokratska, i Nova demokratska stranka, Liberalno demokratska partija takođe, Ujedinjeni regioni su, praktično, nestali sa političke scene, Demokratska stranka Srbije je gotovo prepolovila svoje glasove, jedino je naš pokret u rastu - ocenio je Radulović. Ciljna grupa pokreta "Dosta je bilo" su birači razočarani "parazitskim sistemom koje su reciklirani kadrovi i njihove stranke sprovodile posle petooktobarskih promena", zaključio je Radulović. Izvor: Fonet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA