Najnovije

Vučićev kabinet demantovao navode o Bleru

BEOGRAD - Bivši premijer Velike Britanije Toni Bler neće biti savetnik Vlade Srbije, niti premijera Aleksandra Vučića, a neće biti ni plaćen za posetu Beogradu u četvrtak, rečeno je "Danasu" u kabinetu predsednika Vlade Srbije, prenosi Tanjug.
Toni Bler (Foto: JuTjub)

Toni Bler (Foto: JuTjub)

Kako je objašnjeno, Bler je došao u nezvaničnu posetu Vučiću i razgovarali su o evropskim integracijama i o "formiranju premijerovog kabineta". Nakon medijima nenajavljenog sastanka u četvrtak saopšteno je da je Bler izrazio zadovoljstvo zbog napretka Srbije i pružio jaku podršku procesu evropskih integracija i namerama Beograda da sprovede sve neophodne reforme, "prihvativši da u tom procesu pomogne".
Bler je, nakon što je otišao s funkcije premijera Velike Britanije, osnovao "Toni Bler Asošiejts", organizaciju koja je se bavi lobiranjem.
Na pitanje za koje je sve vlade u svetu lobirao, "Danasu" je u londonskom kabinetu Tonija Blera rečeno da "nije lobirao ni u jednoj zemlji". Na ispravljeno pitanje "koje je vlade savetovao", odgovor nisu dobili. Neki srpski mediji su ranije preneli da je Toni Bler postao novi lobista Srbije i savetnik Aleksandra Vučića, ali je to za Danas demantovao kabinet premijera. Izvor: Tanjug / Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA