Najnovije

Šešelj upozorio: CIA i MOSAD sprovode operaciju "Orao" - meta je Srbija!

BEOGRAD - Srpska radikalna stranka obaveštava javnost o strogo skrivanoj informaciji o operaciji  „Igl“ (The Eagle) ili „Orao“, koju pripremaju Amerikanci i koja je izrazito antisrpskog karaktera.
Šešelj na konferenciji za štampu (Foto: JuTjub)

Šešelj na konferenciji za štampu (Foto: JuTjub)

„Američka obaveštajna agencija, zajedno sa MOSAD-om pravi plan „Igl“ ili „Orao“ i taj plan implementira preko Tirane. Glavni obaveštajac je Majkl Baun, koji ne zna srpski jezik i zato mu je kao podrška dodeljen Naser Pacoli, rođak Bedžeta Pacolija, najbogatijeg Albanca, koji živi u Luganu. Plan se sastoji u tome da se Albanija, kao vekovni neprijatelj pravoslavlja na Balkanu, iskoristi za izazivanje napetosti u prvoj fazi, a to je faza koja je već počela u drugoj polovini 2014. Godine i podrazumeva zapaljive političke poruke iz Tirane u odnosu na Kosovo, posebno prema Srbiji. Crna Gora je pošteđena, jer je već na pragu NATO pakta i mafijaški izdajnički režim Mila Đukanovića odrađuje sve što je potrebno za privatne transakcije novca i dragocenosti pojedincima iz vladajućih političkih struktura sa Zapada, kao i multinacionalnih kompanija. Za glavnu metu određena je Srbija, kao centralna zemlja Balkana i potencijalna teritorija, gde bi Rusija mogla da se strateški pozicionira u odnosu na Evropu,“ izjavio je dr Šešelj na današnjoj konferenciji za novinare.
Pročitajte još:Nikolić: Da uđemo u EU, ali da zadržimo stare prijateljePoseta Putina Japanu značila bi proboj u rusko-japanskim odnosimaSTRATFOR: Srbi su devedesetih odredili sudbinu celog sveta!
Srpska radikalna stranka obaveštava javnost da tvorci ove operacije unazad mesec dana dozirano pritiskaju režim u Beogradu da se ubrza implementacija Briselskog sporazuma i ujedno napravi otklon prema Rusiji i spoljna politika uskladi sa politikom Brisela. Poseta premijera Vučića Tirani je isplanirana ne u Beogradu, već u Briselu, gde će mu biti stavljeno do znanja da Tirana ne može da obeća i garantuje da može kontrolisati nezadovoljstvo Albanaca na prostoru Balkana, a posebno Kosova. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA