Najnovije

Krasić: Ne izlaziti na izbore i ne slušati potpisnike Briselskog sporazuma!

BEOGRAD - Srpska radikalna stranka upozorava Srbe sa Kosova i Metohije da bi izlaskom na Tačijeve izbore dali legitimitet sadašnjoj i nekoj budućoj takozvanoj Kosovskoj vlasti.
Zoran Krasić (Medija centar)

Zoran Krasić (Medija centar)

Ovi izbori su ništa drugo nego još jedna etapa u priznavanju nezavisnog Kosova i izlaskom na ove izbore daje se legitimitet postojeće i neke buduće vlasti u sklopu tzv. države Kosovo.
Vlast u Beogradu je priznala da su joj Srbi s Kosova i Metohije teret, i oni priču o Kosmetu gledaju kao svršen čin, i sada svu odgovornost prebacuju na Srbe s Kosova i Metohije koje ubeđuju da izađu na Tačijeve izbore.
Srbija mora na svakom koraku da dokazuje da želi da vrši vlast na svakom pedlju svoje teritorije. Shodno tome, svi koji budu izašli na Tačijeve izbore neće rešiti nijedan svoj problem već će upravo dati legitimitet njegovoj paroli da se bori za multietničnost i NATO okupaciji srpske pokrajine, izjavio je potpredsednik SRS Zoran Krasić. Srpska radikalna stranka poziva Srbe s Kosmeta da ne slušaju apel da se izađe na Tačijeve izbore od strane onih koji su potpisali Briselski sporazum. Izvor: NSPM

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA