Najnovije

Strelkov i preko Fejsbuka traži pomoć od Putina!

DONJECK – Igor Strelkov, komandant vojnih snaga otpora Donbasa, na svom FB profilu je poručio ljudima da im ne trebaju dobre želje, nego realna pomoć u ljudstvu, lekovima, oružju, novcu, ali povrh svega podrška i politička volja Vladimira Putina.
Igor Strelkov - narodni komandant (Foto: JuTjub)

Igor Strelkov - narodni komandant (Foto: JuTjub)

Strelkov, inače u Srbiji poznat kao komandant dobrovoljačkih snaga u Republici Srpskoj u ratu tokom devedesetih godina, predstavlja jednog od vođa narodnog otpora kijevskim vlastima u Ukrajini.
“Molim vas da ne zatrpavate moju poštu pasivnim saosećanjem, blagonamernim željama religioznog karaktera. Hvala, naravno, ali nama nisu potrebne sada molitve, nego vojnici – vi lično, vaši muževi i sinovi. I pored toga, hrana, lekovi, oružje, novac. A najvažnije – realno učešće i politička volja izabranog Predsednika Rusije.” – piše Strelkov na svom FB profilu.
Nezadovoljstvo politikom Vladimira Putina naspram Ukrajine je sve veće i ovo je samo jedan od primera kritike upućene na račun Putina od strane vođa otpora naroda u Donbasu i drugim jugoistočnim regionima Ukrajine koji su pod strahovitim vojnim udarom kijevskih vlasti. Izvor: Nacionalist.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA