Najnovije

Pljuskovi praćeni gradom danas u Srbiji

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno vreme, mestimično sa kišom ili lokalnim pljuskovima i grmljavinom, padavine se očekuju uglavnom posle podne i uveče, a u Bačkoj i Banatu je moguća i kratkotrajna pojava grada.
Varljivo leto 2014. Foto: mlive.com

Varljivo leto 2014. Foto: mlive.com

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti slab i umeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od 12 do 18, a najviša dnevna od 25 do 31 stepen. I u Beogradu će biti promenljivo oblačno vreme, u većem delu dana suvo, a posle podne i uveče povremeno sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima s grmljavinom. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko 18, a najviša dnevna oko 28 stepeni.
Pročitajte još:(FOTO) Pogledajte „prevrtljivo“ nebo iznad Beograda(VIDEO) Vremenska prognoza: Promenljivi četvrtak
U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 17. jula, biti promenljivo oblačno i svežije vreme, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Više padavina se očekuje u petak i subotu. U petak i subotu najviša dnevna temperatura u većini mesta iznosiće od 22 do 28 stepeni, a zatim će biti u manjem porastu. Krajem perioda očekuje se stabilizacija vremena. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA