Najnovije

Tri puta pogađajte za koga Merkelova navija na SP

Nemačka kancelarka Angela Merkel, koja će sutra uživo u Rio de Žaneiru gledati finale Mundijala, rekla je danas da joj je jedino važno da "panceri" osvoje titulu svetskog šampiona, a da joj nije bitno kojim rezultatom.
Stadion je u onom pravcu (foto: gizadeathstar.com)

Stadion je u onom pravcu (foto: gizadeathstar.com)

"Neće biti lako, pogotovo što nakon pobede od 7:1 nad Brazilom u polufinalu svi misle da smo praktično već stigli do cilja. Ipak, nijedna evropska zemlja još nije osvojila Mundijal kada se on igrao u Južnoj Americi. Moramo svi da se nadamo najboljem, jer će biti veoma teško protiv Argentine. Ne bih da prognoziram rezultat, samo da pobedimo", rekla je Merkelova televiziji ZDF. Ona je uživo gledala prvu utakmicu koju je Nemačka igrala na Mundijalu u Brazilu protiv Portugalije, a tada su izabranici Joakima Leva slavili sa 4:0. Finalna utakmica Svetskog prvenstva u fudbalu između Nemačke i Argentine igra se sutra na stadionu Marakana u Rio de Žaneiru od 21 sat po srednjeevropskom vremenu.
Još vesti:Ameri raspametili Merkelovu!Merkelova kritikuje Moskvu, preti sankcijamaAngela Merkel odala poštu atentatorima na Hitlera
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA