Najnovije

(VIDEO) TEORIJA ZAVERE: Koji dan nakon 'stravične' povrede Nejmar snimljen kako normalno hoda!?

Brazilci još uvek oplakuju ponižavajući poraz svojih fudbalera u polufinalu s Nemačkom , traže razloge te neverovatne sramote i pitaju se kako će uopšte izgledati budućnost fudbala u njihovoj zemlji.
Navodno Nejmar, JuTjub skrinšot

Navodno Nejmar, JuTjub skrinšot

Jedan od razloga katastrofe u Belo Horizontu bio je i izostanak njihovog najboljeg igrača jer nisu imali kome da dodaju loptu. Obično su je, kad nisu znali šta bi s njom, dodali Nejmaru, a on bi je prosledio dalje, tukao prema vratima ili bi iznudio prekršaj. Sve to mu je išlo dobro. Ipak, nakon što je Kolumbijac Zuniga borilačkim zahvatom onesposobio Barseloninu i brazilsku zvezdu, Selekao je u polufinale morao bez svog najjačeg aduta. Međutim, ovih se dana Brazilom proširila teorija zavere u koju je zaista teško poverovati. Portal Sport Vitnes objavio je priču o tome da Nejmarova ozleda - ne postoji! Kao dokaz tome navodi se da Nejmar u petak naveče, nakon utakmice s Kolumbijom, uopšte nije otišao u bolnicu, već da je to bio neko drugi. Igrač je, naime, stigao u bolnicu ležeći na bolničkim kolicima i pokrivajući lice. To ima smisla ako je patio od silnih bolova nakon udarca u krsta.
Nejmar puni stupce:Stara ljubav zaborava nema: Nejmar ponovo sa raskošnom Brazilkom(VIDEO) Pogledajte kako je Nejmar promašio „za sve pare“!Nejmar nakon incidenta protiv Hrvatske: Nije me briga!
Kao najjači “dokaz” ovoj teoriji navodi se da na desnoj ruci osobe dovezene u bolnicu nema tetovaža (naravno, njihov se nestanak lako mogao srediti u Fotošopu). Ima još: Brazilski fudbalski savez potvrdio je da su iz sigurnosnih razloga izbrisani svi zapisi o Nejmarovom ulasku u bolnicu. Jedna medicinska sestra navodno je snimila Nejmara po dolasku u bolnicu, a otpuštena je dan kasnije. Još jedan “dokaz” autori ove neverovatne teorije izvukli su iz navodno ekskluzivnog video snimka brazilskog ESPN-a, koja četiri dana nakon povrede prikazuje Nejmara kako normalno hoda i ne oseća nikakve bolove... Jedino pitanje na koje nisu mogli da daju odgovor bilo je - zašto bi Nejmar i Brazilci lažirali povredu? Da ne igra u polufinalu Svetskog prvenstva? Izvor: Jutarnji.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA