Najnovije

Protesti sindikata od utorka, u četvrtak živi obruč oko Skupštine!

BEOGRAD - Predstavnici Saveza samostalnih sindikata Srbije i Ujedinjenih granskih sindikata "Nezavisnost" okupiće se u utorak, 15. jula, ispred Skupštine u znak protesta zbog usvajanja izmena Zakona o radu, izjavio je danas sekretar SSSS Zoran Mihajlović.
Kreću protesti (Foto:sindikat.rs)

Kreću protesti (Foto:sindikat.rs)

On je za agenciju Beta kazao da danas i sutra neće biti protesta u Beogradu, ali da se u utorak očekuje do 3.000 ljudi, koji će postaviti šatore ispred Skupštine uz celodnevno dežurstvo. - Od utorka ćemo nastaviti sa planiranim akcijama i okupljanjima u znak protesta, kazao je Mihajlović. Mihajlović je kazao da će se u četvrtak, 17. jula, ukoliko Skupština bude usvojila Zakonu o radu, okupiti i do 10.000 ljudi koji će protestom izraziti svoje nezadovoljstvo.
Pročitajte još:Jug Srbije radiokativan, Vranje u velikoj opasnosti!Stanodavci ukrali od države 233 miliona evra!
Vlada Srbije usvojila je juče tri zakona - o radu, o penzijsko-invalidskom osiguranju i o obnovi zemlje nakon poplava. Predstavnici dva reprezentativna sindikata su za vreme sednice protestovali ispred Vlade, uz transparente "Naš ekspoze je kratak: Svom snagom protiv Vučićevih reformi". Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA