Najnovije

INCIDENT U LONDONU: Rogozin pozvao vojnu delegaciju da se vrate kući!

MOSKVA – Zamenik ruskog premijera, zadužen za odbranu, Dmitrij Rogozin, poručio je danas ruskoj delegaciji na aeromitingu Farnborou, u Velikoj Britaniji, da se vrate kući zato što ih britanska vlada ignoriše zbog postupaka Rusije u Ukrajini.
Dmitrij Rogozin (printskrin Jutjub)

Dmitrij Rogozin (printskrin Jutjub)

„Preporučio sam našoj delegaciji da okonča učestvovanje na aeromitingu i vrati se kući”, napisao je Rogozin na Tviteru.
Britanski Forin ofis je u subotu saopštio da nijedan član ruske delegacije nije pozvan kao gost britanske vlade na aeromiting, koji je ključni događaj za avijaciju, zbog postupaka Rusije u Ukrajini.
Međunarodni aeromiting Farnborou je važan događaj za kupovinu i prodaju u oblasti avijacije na koji Rusija obično šalje veliku delegaciju. Pročitajte još:(VIDEO) Putin već gradi stadione za Svetsko prvenstvo 2018. Sergej Kornev, šef odeljenja za prodaju u vojnoj avijaciji pri ruskoj agenciji za izvoz oružja „Rosoboroneksport”, izjavio je danas da „to što veliki broj ljudi iz ruske delegacije nije dobio britanske vize predstavlja nezdrav znak nefer konkurencije i slabosti”. Ali on je dodao da izostanak viza neće mnogo uticati na prodaju ruskog oružja. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA