Najnovije

Piksi: Prekršio sam zakon kod transfera golmana Stojkovića, ali nisam ukrao ni cent

Dragan Stojković Piksi je otvorio dušu! Bivši predsednik Crvene zvezde očigledno je odlučio da više ne ćuti i ne dozvoljava da mu se blati ime, te je u razgovoru za Informer dao neke neverovatne podatke.
Piksi (foto Jutjub)

Piksi (foto Jutjub)

Peta Zvezdina zvezda je priznala da je prekršio zakon oko transfera Vladimira Stojkovića u Nant, ali da ništa nije ukrao, optuživši menadžera Milana Ćalasana za mnoge stvari. - Prilikom odlaska Stojkovića u Nant, za stolom smo sedeli Ćalasan, Vladimir, predsednik Nanta i ja. Kad smo se dogovorili oko cene na scenu je stupio Ćalasan po pitanju svoje provizije. Tražio je da se otvori račun u Cirihu i da ugovor neće biti potpisan ukoliko se njegovi uslovi ne prihvate – rekao je Piksi Stojković za Informer i nastavio: - Ukupan transfer je bio 1.688.000 evra, a dogovor je bio da Zvezda dobije milion. Drugi deo je otišao u Švajcarsku na račun. Jedan deo Ćalasan je tražio, iz njemu poznatih razloga, da ide na ruke što je on uzeo i stavio na račun. Drugi deo je uplaćen na njegovu firmu ”Mundijal Vas” u Parizu. - Znam da sam napravio grešku i ne bežim od toga, ali isto tako ljudi moraju da znaju da nisam uzeo ni cent. Snosiću sve posledice, ali neću da me optužuju da sam lopov. Predsednik Nanta i Vladimir Stojković su tu da posvedoče.
Pročitajte još: Terzić: Ne može država da prodaje Zvezdu, uradićemo kao Bajern
Upravo je bivši golman Zvezde i Partizana, za Informer, potvrdio Piksijeve reči. - Ćalasan je zahtevao deo novca na ruke kako bi, valjda, izbegao porez. Kasnije je i mene prevario jer je ostavio otvoren datum na papirima kako bi i dalje mogao da tvrdi da je moj menadžer i uzme proviziju – rekao je Stojković i dodao: - S Piksijem nijedan igrač nije imao problema što se tiče novca i isplata. NJemu su u prvom planu bili ekipa i igrači. Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA