Najnovije

Oluja, grad i vetar i danas i sutra!

BEOGRAD - U Srbiji će danas i sutra, u petak, biti nepogoda s velikom količinom padavina, gradom i jakim vetrom, upozorio je Hidrometeorološki zavod Srbije.
Oluja ponovo preti Foto: christianpost.com

Oluja ponovo preti Foto: christianpost.com

Sutra pre podne će u Srbiji vreme biti pretežno sunčano, a popodne i uveče promenljivo oblačno, mestimično s pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuje nepogoda s velikom količinom padavina, gradom i jakim vetrom. Vetar će sutra u Srbiji biti slab do umeren, severozapadni. Najniža temperatura biće od 14 do 18, a najviša od 25 do 30 stepeni.
Pročitajte još:Srpski tajkun Vojin Lazarević pretvara Albaniju u skladište gasnih škriljaca!?
U Beogradu će sutra biti pre podne vreme biti pretežno sunčano, a popodne i uveče promenljivo oblačno s pljuskovima i grmljavinom. Vetar će biti slab do umeren, severozapadni. Najniža temperatura biće oko 18, a najviša dnevna oko 29 stepeni. U subotu će vreme u Srbiji biti pretežno sunčano i malo toplije, ali se popodne i uveče, uglavnom na istoku, očekuju pljuskovi i grmljavina. U nedelju i ponedeljak vreme će biti sunčano i veoma toplo s najvišom temperaturom od 30 do 35 stepeni. U ponedeljak uveče na severozapadu Srbije, a u utorak i u većini drugih krajeva, očekuje se osveženje s pljuskovima i grmljavom. Do pred kraj iduće nedelje vreme će biti promenljivo oblačno s lokalnom pojavom pljuskova i grmljavina, popodne i uveče. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA