Najnovije

(FOTO) BRITANCI OPTUŽUJU: "Putin je ubio našu decu"!

LONDON - Obaranje malezijskog aviona iznad Ukrajine i dalje je glavna tema broj jedan u svetu a sudeći prema reakcijama britanskih medija, glavni krivac za užasnu avio tragediju je ruski predsednik Vladimir Putin!
Direktne optužbe: Britanski dnevnici (Tviter)

Direktne optužbe: Britanski dnevnici (Tviter)

Naime, naslovne strane glavnih engleskih dnevnih novina prepuna su najdirektnijih optužbi usmerenih na Putina koji se na ostrvu smatra za maletene nalogodavca za obaranje malezijskog aviona. "Dejli mejl" tako donosi naslvnu stranu sa natpisom "Putin je ubio mog sina" gde otac britanskog studenta generacije okrivljuje ruskog lidera za smrt svog deteta.
Pročitajte još:Venecuela okrivila SAD za pad malezijskog aviona!
Interesantno da se pored naslova "Putin je ubio mog sina" nalazi fotografija princa DŽordža, sina Vilijama i Kejt, koji je deo drugog teksta na naslovnoj stranici "Dejli Mejla". Naslovna strana tiražnog "Dejli Mirora" puna je slika stradalih putnika sa leta MH 17 sa naslovom "Putinove žrtve"! Ovo je samo deo naslovnica britanskih dnevnika koji se prosto utrkuju u napadima i optužbama na račun Vladimira Putina a društvene mreže su prepune reakcija, kako pozitivnih tako i negativnih a jedan od komenatara na Tviteru je da je britanska propaganda protiv Putina nalik onoj Gebelsovskoj. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA