Najnovije

(VIDEO) MONTAŽA: Snimak razgovora Rusa o obaranju civilnog aviona napravljen pre nesreće?!!!

Na Jutjubu se pojavila analiza snimka koji su Ukrajinci postavili pre nekoliko dana takođe na ovom sajtu, a koji tvrdi da je ukrajinski snimak lažan.
Vreme nastanka snimak i vreme kad je pušten na Jutjub (foto Jutjub)

Vreme nastanka snimak i vreme kad je pušten na Jutjub (foto Jutjub)

Ukrajinci su postavili pre dva dana audio zapis u kojem se tvrdi da je u pitanju razgovor dvojice ruskih obaveštajaca koji u jednom trenutku shvataju da su greškom oborili civilni avion. Autor analize, koji govori na engleskom jeziku sa američkim akcentom, sumnja  u verodostojnost ukrajinskog snimka iz više razloga. "Pod jedan, Ukrajinci su i ranije produkovali lažne vesti. Pod dva, kako su tako brzo presreli ovu informaciju i postavili je na Jutjub. Ali treći, problem je što ovo urađeno traljavo i što je snimak urađen pre nego što se napad desio! Onaj koji je ovo pustio, znao je da će avion biti napadnut", tvrdi autor analize.
Pročitajte još: (VIDEO) Ukrajinci pustili snimak u kom Rusi priznaju da su greškom oborili civilni avion?!
On kaže da se može videti vreme kada je video urađen, a to je 16. jul u 19. časova 10 minuta i 24 sekunde. A snimak je okačen na Jutjub u noći između 17. i 18. jula, devet minuta nakon ponoći. Fajl je izbrisan, ali je skinut 810 puta pre toga. "Ali jednom kad stavite nešto na internet, to je tu, u keš memoriji, ne možete ga u potpunosti ukloniti. I ovaj video koji bi trebalo da bude dokaz protiv pobunjenika, separatista, prepun je rupa. Pre svega, ovo je napravljeno pre nego što je avion napadnut i ko god je to postavio i pokušao da ukloni, znao je da će avion biti napadnut. I pokušali su da okrive Rusiju. Pa, ko bi to mogao biti? Mislim da već znate", kaže autor analize. "Ako nisu imali šta da kriju, zašto su brisali fajl? Upravo to su uradili. Ali prekasno", dodaje on. On smatra da su pokušali da smeste Rusiji da stoji iza napada, ali su bili traljavi. Isti autor donosi i drugi snimak u kojem se pita zašto je avion skrenuo sa putanje. On analizira sliku koja pokazuje da su se avioni kretali dosta južnije, pa nije jasno zašto je ovaj otišao severno, tačno iznad ratne zone. Na ovom videu, on ponavlja i tezu o tome kako je ukrajinski snimak, "dokaz o umešanosti Rusije", nastao pre nego što je avion oboren. Izvor: Pravda Pročitajte još: Venecuela okrivila SAD za pad malezijskog aviona!STRAVA I UŽAS: Leš iz aviona joj upao u kuću!Pilot se osetio nesigurno, pa skrenuo ka ratnoj zoni?!

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA