Najnovije

Marija Šerifović otvara "Gitarijadu"!

ZAJEČAR - Na otvaranju ovogodišnje Gitarijade 30. jula u Zaječaru nastupiće Viva Voks, Vlada Divljan i Marija Šerifović a do 2. avgusta biće organizovani brojni programi na pet stejdževa.
Na glavnoj bini, Rok stejdžu, nastupiće bendovi Prljavo Kazalište, Partibrejkersi, Riblja Čorba, Kerber, Goblini, YU Grupa, Atomsko Sklonište, Van Gogh, Ded sou,  Dibidus, DŽa ili Bu, Pero Deformero, kao i prošlogodišnji pobednici Mud fektori i pobednici publike Huti Ota Tre, ali i grupa Sevi iz Sofije. U okviru takmičarskog dela nastupiće 14 bendova u polufinalu. Ocenjivaće ih žiri na čijem je čelu Branimir Lokner, a čanovi su Igor Polak, Nenad Kuzmić, Panta DŽambazoski, Dragiša Radulović, Igor Bašin i Dragutin Matošević. Polufinale će biti održano 31. jula i 1. avgusta, a finale 2. avgusta. Na Gitarijadi će nastupiti i Lajko Feliks, Balkan Strings, , Najt Šift  i drugi. U okviru programa Gitarijada Visual biće predstavljene izložbe stripa i fotografija "Strip prešing" i "Rok momenti 2014".
Pročitajte još:(FOTO) Skinula se ćerka Suzane Mančić!Goca Lazarević se povredila igrajući kolo!
U okviru free zone biće prikazan dokumentarni film o grupi "Mizar" autora Marka DŽambazoskog, knjiga "Rok pod kulom" Gorana Kukića, "Sve te grešnice" autora Srđana Stojiljkovića i "Novi Rok" Igora Bašina. Novina u ovogodišnjem programu je Gitar Art stejdž u okviru kojeg će biti organizovani časovi klasične gitare. Kamp će ove godine biti otvoren 30. jula, a smeštaj i jedan obrok su besplatni. Takođe, ulaz na sve programe 48. Gitarijade je besplatan. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA