Najnovije

Pronađeno 196 tela stradalih u padu aviona

KIJEV - Ukrajinske vlasti saopštile da je pronađeno 196 tela žrtava stradalih u padu aviona na istoku Ukrajine. Nastavlja se prebacivanje odgovornosti za rušenje aviona.
Pad aviona u Ukrajini (Foto: LajfNJuz.Ru)

Pad aviona u Ukrajini (Foto: LajfNJuz.Ru)

Proruski aktivisti zatražili da Kijev obustavi vatru zbog istrage. Ukrajinska vlada i proruske snage postigle su preliminarni sporazum o uklanjanju tela sa mesta gde se u četvrtak uveče srušio malezijski avion sa 298 putnika i članova posade, izjavio je zamenik ukrajinskog premijera Volodimir Grojsman, prenosi Tanjug. Grojsman kaže da će, prema preliminarnom sporazumu, ukrajinskim hitnim službama i međunarodnim posmatračima biti dozvoljeno da uklone tela i prebace ih na bezbedno mesto.
Pročitajte još:Jacenjuk: Nisu valjda gorile oborile avion?Najveći udar na Gazu u poslednjih 20 godina, od ponoći 40 poginulih!
Ukrajinsko Ministarstvo za vanredne situacije saopštilo je da je do sada pronađeno 196 tela stradalih u avionskoj nesreći u kojoj je poginulo 298 ljudi, preneo je Bi-Bi-Si. Kijev je potom optužio proruske snage da su svih 196 tela odvezle na nepoznatu lokaciju. Izvor: RTS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA