Najnovije

Poplava kod Čačka: Voda prodrla u 15 kuća!

ČAČAK - U Preljini kod Čačka večeras je zbog oluje i obilne kiše koja i dalje pada, voda prodrla u kuće oko 15 domaćinstava, izjavio je Tanjugu predsednik preljinske mesne zajednice dr Aleksandar Radojević.
Nevreme u Čačku (foto: Tviter)

Nevreme u Čačku (foto: Tviter)

Prema njegovim rečima, žiteljima ovog područja već treći put za kratko vreme dešava se ista situacija, pošto je voda i večeras ušla u kuće i štale, a izlila se i kanalizacija. "Koridori Srbije su napravili tampon koji se sprečio oticanje bujičnih voda, pa su se slile u objekte gde je u pojedinim trenucima voda dostizala 80 centimetara", rekao je Radojević, koji je i narodni poslanik u republičkom parlamentu. Prema rečima pomoćnika gradonačelnika Čačka Milana Bojovića, kiša je napravila probleme i naselju Sajmište, gde je isključena struja, da ne bi došlo do havarije.
Pročitajte još: Grom zapalio fabričku halu kod Čačka
On je naveo da se u tom naselju izlila kanalizacija i da je saobraćaj bio u prekidu u Ulici Đorđa Tomaševića, ali je u međuvremenu normalizovan. "Budući da je kiša sada slabijeg intenziteta, voda je počela da se povlači, a nadležni iz Elektrodistribucije izaći će na teren da urade svoj posao", rekao je Bojović. Pogledajte kakva kiša je padala u Čačku: Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA