Najnovije

(VIDEO) Kraj španskih nada: Srbija u četvrtfinalu!

Srbija–Španija 8:6 (kraj). Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala Španiju i obezbedila plasman u četvrtfinale na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj. Od ishoda utakmice Hrvatska–Mađarska zavisi ko će "delfinima" biti protivnik u borbi za polufinale.
Trijumf nad Španijom za četvrtfinale (Printskrin RTS)

Trijumf nad Španijom za četvrtfinale (Printskrin RTS)

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Mađarskoj, pošto je u poslednjem kolu B grupe savladala ekipu Španije sa 8:6. Srbija je pre svega odličnom igrom u odbrani, predvođena sjajnim golmanom Gojkom Pijetlovićem, pronašla ključ za plasman u četvrtfinale. Težak meč odigrali su "delfini" posle dva neuspeha, poraza od Mađarske i remija sa Hrvatskom, ali su odličnom igrom, naročito u poslednjoj četvrtini, stigli do pobede.
Pročitajte još: Uspešan povratak Troickog u GštaduĐoković prvi, Lajović 58Jovanovski u drugom kolu Bakua
Rival u četvrtfinalu biće poznat posle meča između Mađarske i Hrvatske, od čijeg ishoda će zavisiti koje će mesto zauzeti Srbija na tabeli Grupe B. Ukoliko trijumfuju Mađari, Srbija će biti druga u grupi i u četvrtfinalu će igrati protiv trećeplasirane ekipe u Grupi A. Golove za Srbiju postigli su Ćuk dva, D. Pijetlović, Filipović, Mandić, Mitrović, Aleksić i Prlainović po jedan, a za Španiju Espanjol četiri i Molina dva. Izvor: RTS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA