Najnovije

Klinton ima novu ljubavnicu zbog "zlobne supruge": Agenti je skrivaju od Hilari?!

Bil Klinton ima ljubavnicu, a agenti Tajne službe zovu je nadimkom 'Enerdžajzer', tvrdi Ronald Kesler u svojoj novoj knjizi 'Detalji o Prvoj porodici: Agenti tajne službe otkrivaju skrivene živote predsednika', čije je odlomke objavio kolumnista NJujork Posta Ričard DŽonson.
Afera koja je uzdrmala SAD, foto: Violetblues.com

Afera koja je uzdrmala SAD, foto: Violetblues.com

Jedan odlomak sadrži citat izvora koji je otkrio kako 'Enerdžajzer' nema problema s ulaskom u Klintonov dom u NJujorku. - Nemoj je zaustavljati, niti joj se približavati, samo je pusti da uđe unutra - kazao je izvor. LJubavnica bivšeg američkog predsednika ima vrlo istaknute i velike grudi, citiran je u knjizi jedan drugi izvor, prenosi "Jutarnji.hr". - Bio je topao dan, a ona je nosila topić s dubokim dekolteom. Kad se nagnula, njene grudi umalo su ispale. Izgledale su vrlo prpošno, ali i vrlo novo i 'napunjeno'. Nije bilo sumnje da su veštačke - kazao je jedan od bezbednjaka o misterioznoj ljubavnici. Iako su informacije o Klintonovoj navodnoj ljubavnici vrlo oskudne, kazao je NJujork Post je izvestio kako se radi o plavuši, kako i Bilovi i Hilarini agenti sarađuju na tome da informaciju sakriju od Hilari. Kesler u knjizi tvrdi da agenti Klintonove supruge skrivaju ljubavnicu kao deo osvete, 'jer je Hilari prema njima uvek zlobna'. Bivši predsednik 1995. imao je aferu s Monikom Levinski, tadašnjom pripravnicom u Beloj kući, što je dovelo do njegovog televizijskog izvinjenja američkoj javnosti 1998. godine.
Pročitajte još:Klintonova: Oštrije na Putina!(VIDEO) Alija Izetbegović nudio Klintonov plan da se pobije 5 hiljada Srebreničana!
Levinsky je godinu dana kasnije u intervjuu za magazin Tajm nazvala njihovu vezu sasvim neprikladnom. - Skidao me pogledom. Polako, od nožnih prstiju do potiljka pa natrag. Taj njegov prodoran pogled... iz njegovih očiju pršti seksualna energija, životinjska. Ako ti se takva osoba svidi, ne možeš joj odoleti - kazala je. Klinton je priznao kako je imao vanbračnu seksualnu vezu i sa glumicom i modelom DŽenifer Flauers. I advokat Doli Kajl Brauning rekla je kako je bila u dugogodišnjoj vezi sa Klintonom, od 70-ih sve do 1992. godine. - Naši susreti i seksualni odnosi su varirali, ali tokom godina puno smo se puta seksali - kazala je te dodala da je Klinton okončao njihovu vezu i kazao da će je uništiti ako išta objavi u medijima. Elizbet Vord Grejsen, bivša mis Amerike, takođe je rekla kako je jednu noć provela sa Klintonom. Keslerova knjiga svetlo dana ugledaće 5. avgusta, a uključivaće priče koje će stvarati novinske naslove o nacionalnim vođama i agenciji koja se zaklela da će ga štiti. Izvor: Avaz.ba

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA