Najnovije

DS: Što ste pustili Kosmajca i gde je poternica!?

BEOGRAD - Demokratska stranka upitala je danas premijera i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vučića i Nebojšu Stefanovića zašto za Dragoslavom Kosmajcem, koji je označen kao najveći trgovac drogom u Srbiji i regionu, nije raspisana ni potraga ni poternica.
Demokratska stranka (DS logo)

Demokratska stranka (DS logo)

Funkcioner DS Vladimir Todorić u pismu dostavljenom medijima pita da li je moguće da su postojali takvi dokazi "koji su bili dovoljni da se zbog toga što Dragoslav Kosmajac nije uhapšen" predsednik Republike obrati naciji, premijer uznemiri javnost oko stanja u policiji i ministar unutrašnjih poslova formira Radnu grupu za popis imovine, a ne preduzmu koraci ka njegovom lišavanju slobode u zemlji ili inostranstvu. Todorić kaže da DS zahteva i da se objasni javnosti zašto je dozvoljeno da osoba označena kao najveći narko-diler, slobodno napusti zemlju i zašto nije raspisana poternica na osnovu koje bi ga Crna Gora zadržala u pritvoru umesto što je danas na slobodi.
Pročitajte još:Vučić: Niko neće postavljati ultimatume Srbiji dok sam ja premijer
"Kome je bila potrebna ova farsa sa javnim upozoravanjem kriminalaca da se sklone iz zemlje što doprinosi lošoj slici naše zemlje po kojoj narko klan kontroliše policiju. Takva slika sigurno nije nešto što će građane ubediti da žive u sigurnoj državi niti će nekoga sa strane ubediti da investira u Srbiju i stvori nova radna mesta", smatra DS. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA