Najnovije

Narodna milicija minama brani prilaz malezijskom avionu

Portparol ukrajinskog bezbednosnog saveta Andrij Lisenko rekao je da su proruski borci minirali prilaz mestu gde se srušio putnički malezijski avion na istoku Ukrajine, koje je pod njihovom kontorlom. Lisenko je rekao da je zbog toga rad međuanrondih eksperata nemoguć.
Mesto nesreće okruženo minama (printskrin Blumberg)

Mesto nesreće okruženo minama (printskrin Blumberg)

Međunarodni posmatrači iz Oebsa su ranije danas saopštili da ponovo nisu uspeli da dođu do mesta na kojem je u istočnoj Ukrajini 17. jula pao oboreni malezijski putnički avion sa 298 putnika i članova posade. Posmatrači Ooebsa su naveli da su se vratili u Donjeck posle rasprave s pobunjenicima. Oni su na put ka mestu pada aviona pošli u dva vozila, bez istražitelja iz Holandije koji već nekoliko dana pokušavaju da priđu ostacima letelice. Bezbednosne brige i smetnje separatista koji kontrolišu tu oblast ne dozvoljavaju istražnom timu da dođe do mesta incidenta, navodi AP. Vlade zemalja čiji građani su poginuli u oborenom avionu, žalile su se da mesto pada nije obezbeđeno i da na njemu ima još ostataka žrtava. U borbama između ukrajinskih snaga i proruskih boraca u tom regionu u poslednja 24 sata ubijeno je 19 ljudi.
Još vesti:Šokantno priznanje ukrajinskog pilota: Ja sam oborio malezijski putnički avionHolmogorov: Ako elita bude htela Putina u Hag…Britanija zvanično upozorila: Ebola je smrtonosna pretnja!
Izvor: Agencije

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA