Najnovije

Nekada je krao automobile, sada je savetnik u "BMW"-u

Tridesetdvogodišnji Bugarin, poznat po krađi vozila, postao je plaćeni savetnik vodeće nemačke automobilske marke "BMV".
Ilustracija, foto: Worldofcarfans.co

Ilustracija, foto: Worldofcarfans.co

Bivši šef kriminalističkog biroa policije u Beču Maksimilijan Edelbaher izjavio je sofijskom dnevniku "Standard" da je Bugarin po imenu Dimitar nakon serije krađa vozila u Beču najpre bio angažovan od strane BMV-a, ali da je zatim započeo da savetuje i policiju i nemačke osiguravajuće kompanije, kao i da drži predavanja austrijskim i nemačkim policajcima. "Ovaj čovek je kompjuterskii genije, koji sa izrađenim `magičnim` uređajem, dugačkim oko dva-tri centimetra, otvara skupe limuzine za manje od pet sekundi", izjavio je Edelbaher, koji je gost na Međunarodnom simpozijumu za policijske rukovodioce u Sofiji. Prema Edelbaheru, Dimitar je bio prinuđen na saradnju sa osiguravajućim kompanijama i proizvođačima automobila, nakon što je protiv njega pokrenuta istraga. "Standard" navodi da je ovaj kradljivac automobila trenutno štiti automobile od krađa.
Vesti iz rubrike:Britanija zvanično upozorila: Ebola je smrtonosna pretnja!LAZANSKI: To je Libija tri godine posle Gadafija
Izvor: Agencije

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA