Najnovije

Pljačkaš ubio jednu i ranio četiri osobe, policija zatvorila granicu!

Tragedija se dogodila na području grada Debra u Makedoniji, kada je jedan albanski državljanin u pokušaju pljačke ubio jednu i ranio četiri osobe.
Albanska policija osmatra granicu, foto: Cmgdigital.com

Albanska policija osmatra granicu, foto: Cmgdigital.com

Incident se dogodio u centru grada, piše portal Noa.al, pozivajući se na izvore koji su bili na licu mesta. Maskirani muškarac, pokušao je da opljačka prodavnicu braće Erebara iz Debra danas oko 13:15. Lopov je naišao na otpor vlasnika radnje. U neposrednoj blizini našle su se i dve osobe koje su pokušale da uhvate maskiranog lopova. U tim trenucima lopov je počeo da puca iz vatrenog oružja i na licu mesta usmrtio jednu osobu. Makedonska policija nije potvrdila ime žrtve. U ovom tragičnom događaju ranjene su i četiri druge osobe, jedan od ranjenih je i vlasnik trgovine, Mexit Erebara koji je kolima hitne pomoći hitno prebačen na lečenje u Skoplju. Druga ranjena osoba je taksista Agron Cami koji se slučajno zatekao na mestu nesreće. Još dvojica ranjena su iz Albanije, albanski državljani, koji su poslati u bolnicu na lečenje. Trenutno je policija zatvorila sve ulaze i izlaze iz grada i granični prelaz s Albanijom.
Obavezno pogledajte:(UZNEMIRAVAJUĆI FOTO) Albanac koga je NATO obučavao kolje po Siriji!Italija: Masovna tuča između Albanaca i Peruanaca u jednoj bolnici23 Albanca pod istragom za ratne zločine na Kosovu
Izvor: Bošnjak-ks

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA