Najnovije

Osvetljen park na Banovom brdu

Opština Čukarica u sardanji sa JKP ''Javna rasveta'' završila je postavljanje uličnih svetiljki u parku na Banovom brdu iznad Požeške ulice. U tom parku uskoro će biti napravljena i dva terena za košarku.
Osvetljen park (Foto: SO Čukarica)

Osvetljen park (Foto: SO Čukarica)

Park će biti kompletno osvetljen i time je svim stanovnicima, pogotovo deci, obezbeđen bezbedniji boravak u večernjim satima. U parku postoje i sprave za sportske aktivnosti - teretana na otvorenom, a do oktobra će biti završena i dva košarkaška terena.
Pročitajte još: Herojstvo koje se pamti: Vek od Cerske bitke
Izlazeći u susret građanima prošle nedelje su završeni radovi na instaliranju osvetljenja u naselju Cerak. O potrebi za postavljanjem četri reflektora na sportskom igralištu govori činjenica da su građani više godina upućivali zahteve i peticije. - Danas je rasveta završena i u parku na Banovom brdu tako da će večeras svi naši sugrađani moći da prošetaju potpuno osvetljenim parkom. Takođe je završeno osvetljenje na Ceraku, na spotrskom igralištu. Bezbednost Čukaričana nam je na prvom mestu, a shodno planiranom ravnomernom razvoju naše opštine uskoro će biti završeno i osvetljenje u OŠ Karađorđe u Ostružnici i OŠ Dositej Obradović na Umci . U saradnji sa školama smo identifikovali problem sa problematičnim osobama koje su se okupljale u dvorištima škola, tako da smo sigurni da smo napravili početni korak ka rešavanju tog problema - rekao je Srđan Kolarić, predsednik GO Čukarica. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA