Najnovije

VUČIĆ: Nećemo živeti baš ko "bubreg u loju" ali biće bolje za dve godine!

BEOGRAD - Srpska napredna stranka proslavila je juče u sedištu stranke šesti rođendan. Prostor stranke bio je premali da primi i najviđenije naprednjake, a kako je poručio predsednik Aleksandar Vučić, ove godine su odustali od raskošne proslave zbog teške ekonomske situacije.
Vučić (Foto: JuTjub)

Vučić (Foto: JuTjub)

- Možda ćemo 2016, na osmogodišnjicu stranke, kada životni standard bude bolji, slaviti u drugačijim uslovima. Naša stranka je za samo šest godina uspela da promeni politiku i ponašanje političara, koji su trajali decenijama. Naš posao nije da se dodvoravamo građanima Srbije, nego da donosimo odluke koje ne moraju da se dopadnu većini, ali koje znače bolju budućnost za našu decu, bolju ekonomiju i privredu Srbije.
Pročitajte još:

BABIĆ: DS je kao ebola!

Protest Radikala u subotu!

Naprednjaci moraju da donose teške odluke jer prethodne vlasti to nisu činile, nego su samo gledale kako da dobiju izbore. Političku scenu smo okrenuli naopačke - rekao je lider naprednjaka i dodao da i danas čuje neke koji o toj stranci govore „najrazličitije gluposti“ - do toga da dalekovodi izazivaju rak, ali je važno da stranka pokaže ozbiljnost i odgovornost. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA