Najnovije

Monika Beluči u "komšiluku"!

Čuvena italijanska glumica Monika Beluči doputovala je danas u Trebinje, gde bi trebalo da nastavi snimanje filma “Na mlečnom putu” reditelja Emira Kusturice, javlja portal Klix.ba.
Monika Beluči doputovala u Trebinje, foto: Projectshanks.com

Monika Beluči doputovala u Trebinje, foto: Projectshanks.com

Beluči je u Trebinju boravila i prošle godine, kada je završila prvi deo snimanja novog Kusturicinog filma koji govori o suprotnostima ljubavi i rata, smeštenog u vreme poslednjih ratova na Balkanu. Poznata glumica smeštena je u hotel "Platani" gde je i ranije boravila, a po dolasku nije davala izjave novinarima. Kusturica, osim režije, u filmu igra i monaha, glavnog junaka uz Belučijevu igra, a jednu od važnijih uloga dobila je Sloboda Mićalović.
Vesti iz rubrike:(HIT FOTO) Manekenka se razgolitila za pranje automobila!MADAM OBJAVILA SPISAK: Ovo su poznati koji su koristili usluge elitne prostitucije!
Italijanska zvezda igra Srpkinju koju su silovali pripadnici Armije BiH, a koju Slobodin lik spasava i dovodi kući za svog brata. U filmu još igraju i Sergej Trifunović, Miki Manojlović, Zoran Cvijanović… “Na mlečnom putu” bi, prema ranijim najavama, trebalo da bude podeljen na tri dela - priču o zmiji, o ljubavi i priču o monaštvu. Snimanje filma počelo je pre godinu dana, prošlog avgusta, na osnovu scenarija koji je sa Kusturicom pisala njegova ćerka Dunja. Scene su prošlog leta snimane na Klobuku, Zelengori, Mokroj gori, u Prijepolju… Izvor: Klih.ba

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA