Najnovije

(VIDEO) Postavila kameru na prozor svog stana pa se šokirala snimljenim

Ni visoko i gusto grmlje, ni rešetke niti nadzorne kamere nisu uspele sprečiti voajera da kroz prozor promatra 37-godišnjakinju u bostonskoj četvrti Brighton, prenosi Boston Globe. Žrtva je snimku muškarca objavila na internetu i zamolila prijatelje da je prošire društvenim mrežama ne bi li se utvrdio njegov identitet.
Na prozoru se pojavio... (Foto: Jutjub)

Na prozoru se pojavio... (Foto: Jutjub)

Žena je u utorak prijavila policiji kako je videla muškarca da gleda kroz prozor njenog stana na prvom spratu zgrade. Za voajera je doznala kada joj je prije tri nedelje dečko rekao da je vidio muškarca kako joj gleda u stan, u kojemu žrtve u tom trenutku nije bilo. Dečko je upitao voajera što radi, na što je muškarac odgovorio da traži psa i zbrisao. Nekoliko dana posle, kada je bila sama u stanu, čula je zvukove s druge strane prozora u dnevnoj sobi. Kontaktirala je upravnika zgrade i odmah postavila rešetke, alarm i kameru na prozor ne bi li ulovila perverznjaka. Tokom sledećih nekoliko nedelja ništa nije zapazila - sve do utorka. - Nakon što sam u utorak naveče izašla iz tuša kako bih proverila kameru, odjednom sam videla snimku muškarca kako mi viri kroz prozor dok sam bila pod tušem nekoliko prozora dalje - rekla je žrtva za Globe.
Pročitajte još: Proverila profil muža na Fejsbuku, pa se šokirala!
- Nisam mogla jesti ceo dan, želela sam da povratim na samu pomisao - dodala je. Kaže da ne namerava da se vraća u stan noću sve dok policija ne uhvati počinitelja. Ne veruje da je voajer pokušao ući u stan, ali strahuje da bi mogao preći i tu granicu ne bude li uskoro uhvaćen. Izvor: Bošak KS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA