Najnovije

(FOTO) Neobjašnjiva pojava na noćnom nebu

Društvene mreže preplavljene su fotografijama neidentifikovanog letećeg objekta koji je u ponedeljak navodno kružio nad teksaškim velegradom Hjustonom.
Trik sa NLO-ima jeste otkriti šta bi (osim vanzemaljaca) mogli da budu, skrinšot

Trik sa NLO-ima jeste otkriti šta bi (osim vanzemaljaca) mogli da budu, skrinšot

Na fotografijama uslikanim duboko u noć, dok je gradom divljalo žestoko nevreme praćeno grmljavinama, stvarno se vidi neobičan ovalni objekat kako lebdi. Objekat je po ivicama imao simetrično postavljeno osvetljenje. Američki mediji razglasili su priču, ali za sada se niko nije javio s nekim razumnim objašnjenjem tog fenomena. „Najlakše je reći da su to vanzemaljci“, rekla je za lokalnu televizijsku stanicu KPRC Kerolin Samners iz Muzeja za prirodne nauke u Hjustonu, inače ekspert u oblasti astronomije. „Možda je objašnjenje olujno nevreme, ali ako je reč o pravom objektu, kako zaista i izgleda, onda nam treba što više svedoka kako bismo na osnovu različitih iskaza mogli da shvatimo o čemu se radi, gde se tačno pojavio i da li postoji neko objašnjenje“, dodala je ona.
Slične teme:Pročitajte neke od najluđih teorija o vanzemaljcimaKo buši rupe u Sibiru: Vanzemaljci, džinovski crvi ili priroda?Analiza „vanzemaljca iz Čilea“ otkrila istinu: U pitanju je nešto mnogo čudnije!
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA