Najnovije

Ćazima Osmanija uhvatio radar, oduzeta mu vozačka

Saobraćajna patrola u Budvi oduzela je vozačku dozvolu kontroverznom kosovskom biznismenu Ćazimu Osmaniju zvanom Feliks, jer su tokom radarske kontrole utvrdili da je vozio gotovo dvostruko više od dozvoljene brzine, pišu podgoričke "Vijesti".
Ćazim Osmani (Foto: Printskrin Glamur)

Ćazim Osmani (Foto: Printskrin Glamur)

Feliks je, prema nezvaničnim informacijama, u nedelju uveče upravljao skupocjenim crnim “lamborginijem” i glavnim gradskim bulevarom jurio oko 90 sat, iako je ograničenje na toj dionici 50 kilometara. U automobilu, koji je postao prava atrakcija proteklih dana u Budvi, bila je i Ćazimova prijateljica Podgoričanka Manda Popović. Policijska saobraćajna patrola, koja je bila na bulevaru, zaustavila je “lamborgini”, zbog prekoračenja brzine od 38 kilometara na sat, a potom Osmaniju oduzela vozačku dozvolu.
Pročitajte još:Ukrajinska vlada saopštila da je zauzela Lugansk!Muškarci pažnja: Koja je najača ženska erogena zona?
Zbog prekoračenja brzine, Osmani će biti i prekršajno kažnjen, a kako je strani državljanin, u skraćenoj proceduri priveden je sudiji za prekršaje. Zbog ovog saobraćajnog prekršaja Osmani će morati da plati mandatnu kaznu od 150 do 400 eura. “Vijesti” su ranije, pozivajući se na policijske informacije, objavile da je Osmani jedan od ključnih ljudi uhapšenog narkobosa Balkana Nasera Keljmendija, za Crnu Goru. Nemački BND, Feliksa je označila kao ključnog čovjeka u klanu Osmani, koji je bio u izuzetno dobrim odnosima sa dosadašnjim premijerom Kosova Hašimom Tačijem. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA