Najnovije

Mirović: Rok za vladu u Vojvodini je kraj septembra

BEOGRAD - Rok za dogovor oko koncentracione vlade u Vojvodini je kraj septembra, a loš scenario bi bio ukoliko se ne formira, jer to znači nastavak apatije i nazadovanja, izjavio je potpredsednik SNS Igor Mirović.
Igor Mirović (Printskrin: B92)

Igor Mirović (Printskrin: B92)

"Politička kriza dovela je do kolapsa pokrajinske administarcije, koja nema kapacitet da vodi neophodne projekte", rekao je Mirović za sutrašnji "Blic". Komentarišući odbijanje DS da učestvuje u koncentracionoj vladi, Mirović je poručio da je trenutak kada se bira između Vojvodine koja ima mogućnost da izađe iz krize i stranačkog interesa. Na pitanje da li SNS ne smeta da deli vlast sa DS, Mirović je rekao da se SNS razlikuje u političkim stavovima u ogromnoj meri i sa LSV i NDS i sa DS i u pojedinim pitanjima i sa SVM.
Pročitajte još: Tahiri: Kosovo i Srbija ne mogu pregovarati bez posredstva Brisela
Međutim, kriza u Pokrajini je takva, kako je rekao, da SNS ostavlja po strani politička i programska razmimoilaženja postavivši kao ciljeve koncentarcione vlade 10 velikih i značajnih stvari za Vojvodinu. On je istakao da treba srediti stanje u Pokrajini i u takvoj atmosferi se pripremiti za izbore, a da je u ovom trenutku bitno da se prevaziđe kriza u administraciji kako Vojvodina ne bi ostala na marginama i za investicije. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA