Najnovije

Novinarku otvoreno pozivali na seks!

BRISEL - Belgijska TV novinarka Hilde van Malderen podigla je veliku prašinu i izazvala skandal nakon što je objavila knjigu „Igračke“, u kojoj je detaljno opisala perverzno i vulgarno nabacivanje velikog broja fudbalera i trenera tamošnjih klubova!
Nepristojne ponude novinarki...(Pprodžekt.com)

Nepristojne ponude novinarki...(Pprodžekt.com)

Atraktivna plavuša godinama izveštava s mečeva belgijske lige i radi intervjue sa igračima, trenerima, sudijama... Veliki broj njih je Hildi slao perverzne SMS poruke i otvoreno je pozivao na seks. Primera radi, bivši fudbaler Briža napisao je poruku: „Znaš li da volim šampanjac? Želim da te isprskam njime i da ga poližem s tebe“, dok joj je jedan arbitar sa značkom UEFA poručio da „ne može da prestane da misli o njoj i stalno masturbira zamišljajući njen lik“. I poznati trener Briža i Lokerena poslao je Van Malderenovoj poruku s pitanjem: - Da li si ti drolja?
Pročitajte još:U Kini pogubljeno osam ljudi zbog terorizma(UZNEMIRUJUĆE) Granatirani Donjeck
Bivši napadač Standarda je tražio da se izjasni da li voli seks, dok je jedan trener za dati intervju kao protivuslugu tražio poseban poljubac. Ni članovi Zulte Varegema nisu bili imuni na lepu plavušu za mikrofonom. Jedan od veznih igrača napisao joj je poruku u kojoj je objasnio svoj život: - Ne želim ozbiljnu vezu zato što sam oženjen, ali ako ti nemaš dečka, voleo bih da budemo u vezi zbog seksa. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA