Najnovije

Ovo su Srbi koji finansijski pomažu proruske borce u Ukrajini

MOSKVA - Ruska organizacija "Kosovski front" objavila je ažuriran spisak Srba koji su uplatili finansijsku pomoć za snage Novorusije. U Srbiji je do sada prikupljeno 100.000 dinara pomoći proruskim snagama. 
Spisak srpskih donatora (Foto: Kosovski front)

Spisak srpskih donatora (Foto: Kosovski front)

Najveće pojedinačne donacije stigle su od Srba iz dijaspore. Udruženje "K0sovski front"  poznato po brojnim akcijama pomoći Srbima na Kosovu i Metohiji, pozvalo je krajem jula građane Srbije da se uključe u akciju pomoći snagama Novorusije. Udruženje "Kosovski front" je već isporučilo jednu turu pomoći u Donjeck, a saopštili su da će težište njihovih akcija biti Slavjanski odred u okviru kog se bore i pripadnici Četničkopg pokreta iz Srbije.
Pročitajte još: Živković za Novorosinform: Neprijatelj Rusa je neprijatelj Srba!(VIDEO) Saveti srpskog snajperiste dobrovoljcima koji dolaze u Novorusiju
Predsednik "Kosovskog fronta" je Aleksandar Kravčeno, ruski dobrovoljac koji je dvaput ranjavan u odbrani Republike Srpske tokom rata u Bosni i Hercegovini, i ratni je drug doskorašnjeg komandata snaga DNR Igora Strelkova. NJegova organizacija je prepoznatljiva i po tome što posle svake humanitarne akcije objavljuje detaljne izveštaje sa spiskom donatora, računima za kupljena sredstva, foto i video izveštaje.
Kako uputiti pomoć iz Srbije Pomoć se može predati predstavniku Ruskog pokreta «Kosovski front». Kontakti: Željko Đurović +38160-50-10-855 zeljkokraljevo@gmail.com https://www.facebook.com/kosovski.front.ru Račun za novčanu pomoć: 205-9001019347779-02 «Kosovski front» se obavezuje da daje potrebne izveštaje o svim primljenim i potrošenim sredstvima. Informacije o toku akcije «Kosovski štit – Novorusija» mogu se videti ovde na sajtuKosovski front.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA