Najnovije

Potpredsednik italijanskog Senata traži isterivača đavola

RIM - Potpredsednik italijanskog Senata Roberto Kalderoli je na ivici nervnog sloma: u intervjuu nedeljniku "Ođi", lider antiimigracione Severne lige zatražio je "opoziv" plemenskog rituala koji je izveo otac Sesile Kjenge, bivše ministarke za integracije.
Isterivač đavola (Foto: JuTjub)

Isterivač đavola (Foto: JuTjub)

"Nisam sujeveran, ali mi se toliko toga ružnog desilo od kada je na mene bacio čini", objasnio je bliski prijatelj bivšeg italijanskog premijera Silivija Berluskonija. U julu 2013. godine, za vreme mitinga svoje partije, Kalderoli je na neprikladan način prokomentarisao izgled Kjenge, prve crne ministarke u istoriji Italije. "Kada je vidim, ne mogu a da ne pomislim na orangutana", rekao je tada. Suočen sa zgroženim reakcijama javnosti, Kalderoli je pozvao Kjenge i izvinio joj se. To, međutim, nije bilo dovoljno ministarkinom ocu, Klementu Kikokou Kjengeu, koji je u svojoj rodnoj Katangi izveo plemenski ritual kako bi bacio čini na potpredsednika Senata i "oslobodio ga loših misli i uvredljivih izjava". Od tada, život bivšeg ministra reformi postao je pravi pakao.
Pročitajte još:
"Imao sam šest operacija, dva puta sam se našao na reanimaciji, a jednom sam bio upućen na intenzivnu terapiju. Majka mi je u, međuvremenu, umrla, a u poslednjoj nesreći sam polomio dva rebra i dva prsta", požalio se Kalderoli. Prošle nedelje, potpredsednik Senata je na Fejsbuku postavio fotografiju zmije koju je pronašao u svojoj kuhinji. "Ne znam da li treba da stavim oglas u novinama ili da lično nazovem papu, ali moram pod hitno da nađem egzorsistu", rekao je on. "Ako neko ima broj telefona ili e-mejl adresu nekog isterivača đavola, neka mi ih pošalje, biću mu zahvalan", dodao je on. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA