Najnovije

Šarapova: Da se plati! Ivanovićeva: Mirno spavam!

Ratne sekire otkopane u Sinsinatiju, gde se Marija Šarapova naljutila na Anu Ivanović zbog korišćenja medicinskog tajm auta, i dalje su u rukama teniserki. "Verbalni rat" između Ruskinje i Srpkinje vodi se na konferencijama za medije na Ju-Es openu, a "vatru" potpiruju američki novinari, koji u prvi plan stavljaju ovo pitanje.
Ana Ivanović (Foto: Topbuzz.com)

Ana Ivanović (Foto: Topbuzz.com)

Kada bih menjala neko pravilo u tenisu, uvela bih naplatu korišćenja medicinskog tajm auta. Tako bismo najbolje mogli da vidimo ko ih koristi sa pravom, a ko ne. Ne znam kolika bi bila cena, recimo 2.500 dolara, ili tako nešto. To bi bilo jako zabavno - pecnula je Šarapova Anu. Maša je, potom pomalo ironično ispričala kako, zapravo, ne mari previše za ove pauze, jer joj nikad nisu naudile. - Ne smetaju mi, jer sam se uvek vraćala posle tih tajm auta na pravi način. Ne pamtim da su me pogodile posebno, i nikad nisam bila žrtva tih pauza. Poenta je u tome da se krećem dok traje ukazivanje pomoći, zadržavam fokus, možda čak i udarim koji servis - rekla je Ruskinja, iako se jasno i glasno žalila sudiji zbog Aninog merenja krvnog pritiska u Ohaju, ističući da je to problem što gubi meč, a potom se izvinjavala zbog ovakvog ponašanja. Ivanovićeva je, nešto kasnije u NJujorku, čula za Marijin predlog oko uvođenja naplate tajm auta. - To je pomalo preozbiljno sa njene strane, rekla bih. Opet, sigurna sam da bi mnogi igrači platili ako je reč o njihovom zdravu. Možda bi naplata trebalo da se odnosi na pauzu za odlazak u toalet, to je druga priča. Ali, intervenciju lekara igrači koriste kada im je to zaista neophodno. Nije želela Ana da se upušta u oštriju polemiku sa Šarapovom, kada su je pitali da se priseti događaja iz Ohaja.
Pročitajte još:
- Znate šta, svako kreira sopstveni život i budućnost. Ja se trudim da ne mislim o tome šta je bilo u Sinsinatiju. Svako ima svoj put, a ja lepo i mirno spavam uveče. To je ono što je najbitnije. Nema Srpkinja ništa lično protiv Ruskinje. - Iskrena da budem, zaista brinem o drugima. Nekad ih čak stavljam ispred sopstvenih osećanja i potreba. Ali, sa druge strane, ja sam veliki borac i ne predajem se lako. Možda izgledam drugačije na terenu i van terena, ali čvrsta sam, a ljudi to ponekada ne vide. Oni to potcenjuju. U suštini, ja sam veliki, veliki takmičar - zaključuje Ana, koja u drugom kolu Ju-Es opena igra protiv Karoline Pliškove iz Češke. Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA