Najnovije

Srpske odbojkašice trijumfovale u Južnoj Koreji!

HVASEONG - Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je prvo mesto na turniru B grupe Gran Prija 2014, pošto je jutros u Hvaseongu (Južna Koreja) savladala domaćina turnira sa 3:1 (25:22, 26:24, 21:25 i 25:9).
Bravo!

Bravo!

Utakmica je odigrana pred 5.030 gledalaca, a sudili su Japanac Sumije Mjoi i Kaled Al Zugaibi iz Saudijske Arabije. Izabranice Zorana Terzića briljantno su završili učešće na turniru u Hvaseongu, jer su do prvog mesta na turniru došle u direktnom duelu sa Južnom Korejom koja je do ove utakmice imala maksimalnih šest bodova, odnosno dva više od Srbije. Našim odbojkašicama je, dakle, bila neophodna pobeda od 3:0 ili 3:1, dok je domaćinu i poraz od 3:2 donosio prvo mesto.
Pročitajte još:Đoković nezadovoljan žrebom…
Posle prva dva seta Srbija je imala maksimalnu prednost zahvaljujući, pre svega, boljoj koncentraciji u završnicama oba perioda. Posle trećeg, međutim, pojavio se zračak nade za domaćina da bi, ipak, mogao da stigne do još jednog seta, a samim tim i do prvog mesta na turniru. Kvalitet je, ipak, bio ja strani srpske reprezentacije koja je u četvrtom setu prosto demolirala suparnika i zasluženo stigla do pobede. Narednog vikenda Gran pri 2014 nastavlja se turnirom u Ankari. Već u petak 8. avgusta reprezentacija Srbije će igrati protiv Nemačke. Dan kasnije protivnik će joj biti Turska, a u nedelju 10. avgusta srpske odbojkašice odmeriće snage sa Dominikanskom Republikom. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA