Najnovije

Zaplenjeno pola tone marihuane u albanskom narko-selu

ĐIROKASTRA - Albanska policija zaplenila je jutros pola tone marihuane na periferiji sela Lazarata, javili su albanski mediji, prenosi Tanjug.
Policija vrši raciju u Lazaratu, foto: Gazetaexpress.com

Policija vrši raciju u Lazaratu, foto: Gazetaexpress.com

Policijska akcija je, kako se navodi, izvedena je na osnovu dojave o sumnjivom kretanju na periferiji tog sela, inače, poznatom po uzgajanju i proizvodnji ogromnih količina narkotika zbog čega je nazvano "fabrika marihuane". Marihuana je bila spakovana u 10 džakova. "Prilikom zaustavljanja kombija sa lažnim tablicama kojim je prevožena droga, vozač je zahvaljujući pomrčini uspeo da pobegne ali je policija uspela da otkrije njegov identitet i u toku je akcija njegovog hapšenja", rečeno je policiji. Mediji konstatuju da ova zaplena svedoči o tome da, uprkos policijskoj intervenciji čišćenje područja oko Lazarata kao i samog sela i stalnim kontrolama, kao i velikom pritisku policije, marihuane i dalje ima na tom području i to u velikim količinama. Mediji su pisali o tome kako se u Lazaratu godišnje proizvede oko 900 tona marihuane.
Povezano:U albanskom selu Lazaretu zaplenjeno čak 39 tona kanabisaŽestok okršaj policije i mafije oko albanskog narko-selaAlbansko narko-selo i dalje pod opsadom policije
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA