Najnovije

(VIDEO) "Goli rijaliti" ponovo iznenadio: Ovo niko nije očekivao od njih

Bilo je svađa, naravno golotinje, čak i jedna tužba, ali potez dvoje učesnika zaista je zapanjio i oduševio javnost! Muškarac i devojka koji su učestvovali u rijalitiju "Dejting nejked" objavili da su se venčali.
Pesak je najveći neprijatelj rijaliti nudista, foto: VH1

Pesak je najveći neprijatelj rijaliti nudista, foto: VH1

Ešli Fonda (27) i Alika Medejros (37) zaljubili su se u rijalitiju u kom se parovi susreću kao na "sastanku naslepo", samo što su goli i izolovani na pustom ostrvu. Mnogi su od ovog rijalitija očekivali, naravno, golotinju, svađe, možda i neki seks, ali malo njih je očekivalo da ishod bude - venčanje. "Odmah smo osetili duboku povezanost, pošto smo bili goli, odmah smo videli i da imamo iste tetovaže cveta života! Venčali smo se početkom avgusta, a ta epizoda biće emitovana 18. septembra", rekla je Ešli.
Pogledajte još:DEPARDJE: Volim i Rusiju i Ukrajinu koja je deo Rusije(FOTO) Kad se Karleuša utegne u džins…
Ceremonija venčanja bila je nereligiozna, a slikarku i instruktora joge je venčao jedan šaman iz Los Anđelesa. Iako su pred oltar došli u odelu i venčanici, tokom samog čina venčanja bili su goli! "Nikada nisam mislila da ću imati golo venčanje, ali život uvek može da vas iznenadi! Naše porodice još uvek ne znaju, i baš nas zanima kako će reagovati na epizodu", rekla je Ešli. Pogledajte i najvrelije momente iz rijalitija: Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA