Najnovije

Ministarstvo odbrane Rusije kritikovalo portparola Stejt Departmenta zbog nepoznavanja geografije

MOSKVA - Ministarstvo odbrane Ruske Federacije prokomentarisalo je današnju izjavu portparola Stejt Departmenta, DŽenifer Psaki, koja je rekla da je SAD zabrinuta zbog vežbi avijacije Rusije u Astrahanskoj oblasti, jer time ugrožava i stvara tenzije na ukrajinsko-ruskoj granici.
DŽen Psaki (printskrin RT)

DŽen Psaki (printskrin RT)

Poligon za vežbe Ašuluk se međutim nalazi stotinama kilometara daleko od ukrajinsko-ruske granice i ministarstvo odbrane je izrazilo zapanjenost time što Psaki nema elementarno poznavanje geografije Rusije i Ukrajine, iako se bavi pitanjem ukrajinske krize već duže vreme. DŽenifer Psaki je inače poznata po čestim ispadima na konferenciji za štampu, pa je tako na prošlom brifingu izašla pred novinare sa jednom čizmom.
Pročitajte još:BLAM: Portparolka Stejt departmenta odlepila zbog pitanja ruskog novinaraPUKLA K’O OBLANDA: DŽenifer Psaki izašla na konferenciju sa jednom čizmom!
Ministarstvo odbrane Ruske Federacije predložilo je Psaki da poseti sajt ministarstva odbrane ili prosto uzme geografski atlas. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA