Najnovije

Valjevo: Haos među naprednjacima!

VALJEVO - Grupa od šezdesetak naprednjaka odazvala se pozivu za sastanak Inicijativnog odbora za hitne izbore u Gradskom odboru SNS u gradu na Kolubari što, tvrde, podržava više od 1.300 članova! Centrala stranke u Beogradu, međutim, isključila je deset članova iz Valjeva - predvodnike struje koja traži hitne izbore - uz obrazloženje da pokušavaju destabilizaciju ovdašnje SNS.
Srpska napredna stranka (Foto: SNS)

Srpska napredna stranka (Foto: SNS)

Isključeni - među kojima su bivši zamenik gradonačelnika Vitomir Mitrović, te jedan od osnivača SNS u Valjevu i sadašnji predsednik Inicijativnog odbora za hitno raspisivanje stranačkih izbora, Dragan Popović - tu odluku ne priznaju i poručuju da će inicijativu sa 1.300 potpisa predati lično Aleksandru Vučiću.- Nismo dobili nikakav zvanični dokument o isključenju - kaže Popović. - Uostalom, isključenjima se ne bavi Izvršni odbor SNS, već Disciplinska komisija. U pitanju je, zapravo, manevar neformalne grupe oko narodnog poslanika Slobodana Gvozdenovića, koji se proglasio za poverenika SNS u Valjevu i tako privatizovao stranku.
Pročitajte još:Građani Srbije za EU!Baba Vanga: Osmi vladar Rusije po imenu Vladimir će postati gospodar sveta
U saopštenju GO Srpske napredne stranke u Valjevu stoji da grupa sada bivših članova - u kontinuitetu, ne birajući sredstva i način - pokušava da destabilizuje stranku, a iza toga je čovek koji gaji tradicionalno dobre odnose sa socijalistima, zahvaljujući kojima je uspeo da ćerku zaposli u Gradskoj upravi. Motiv za destruktivno delovanje ove grupacije leži u želji za moći, privilegijama i uticajem po svaku cenu...- Saopštenje o našem isključenju potpisao je Gradski odbor SNS, koji u Valjevu ne postoji od novembra 2012, kada je raspušten, a nema ni stranačkog poverenika - kaže Popović. - Dobar deo članstva traži odgovornost te neformalne grupe koju predvodi poslanik Gvozdenović, a mi ćemo insistirati i na rasvetljavanju brojnih malverzacija, odnosno pojedinih postupanja u kojima ima i elemenata krivičnog dela. Izvor: Večernje Novosti    

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA