Najnovije

DS: Ako su ugovori dobri, što ih krijete od naroda!?

BEOGRAD - Demokratska stranka saopštila je da "lične i neosnovane" uvrede naprednjaka nisu odgovor na pitanja o ustavnosti Sporazuma i Zakona i Zakona o sporazumu sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima koja po njima "postavlja cela srpska javnost," niti, kako kažu, SNS ima pravo da odgovara umesto Ustavnog suda kojem je inicijativa upućena.
Demokratska stranka (DS logo)

Demokratska stranka (DS logo)

Predhodno je danas DS ocenila da je Premijer Srbije Aleksandar Vučić pogazio pravni poredak Srbije i najavila inicijativu za ocenu ustavnosti Sporazuma i Zakona o Sporazumu sa UAE. SNS je na to odgovorio saopštenjem da ih nimalo ne iznenađuje pokušaj Demokratske stranke da omalovaži apsolutno sve dobro što se danas u Srbiji dešava i što je u korist građana Srbije, ocenivši da DS-u naročito smetaju dobri ugovori za državu Srbiju.
Vesti iz rubrike:Blagojević: Opštine se sanacijama bave natenane…Dajmel: Srbija će morati ili sa Rusijom ili sa EU!(AUDIO) Poslušajte tonski snimak koji dokazuje stranačko zapošljavanje u Nišu!
"Šta je sa krađama i pljačkama koje je sprovodio lično Bojan Pajtić, od fonda za razvoj, Razvojne banke Vojvodine, i svim drugim Pajtićevim aferama, i dokle se stiglo u istrazi, upitali su naprednjaci. Prema DS-u "jasno je da SNS i njihova Vlada urušavaju institucije i demokratski poredak kao i da im je reformski plan ukidanje opozicije i svake kritike." "Ako su ugovori tako dobri za Srbiju, zašto ih krijete od naroda? Pokažite ih već jednom, toliko puta ste to najavljivali, pa neka građani presude. Zašto ono što je dobro za Srbiju krijete od Srbije?" upitao je DS u saopštenju. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA