Najnovije

Kako je DŽastin Biber spasao ruskog pecaroša od medveda

Pesme DŽastina Bibera popularne su širom sveta, međutim, ruski medvedi ih očigledno ne podnose. O tome svedoči i priča Igora Vozorbicina, koji je sačuvao glavu zahvaljući numeri kanadskog pevača. Sve se desilo kada je ovaj ruski ribolovac otišao da peca na svoje omiljeno mesto, piše Dejli Mejl.
Nije poznato hoće li udruženja za zaštitu životinja tužiti pevača, foto: Abc15.com

Nije poznato hoće li udruženja za zaštitu životinja tužiti pevača, foto: Abc15.com

Tamo ga je sačekao ni manje, ni više nego medved, koji ga je napao. Divlja životinja je udarila Vozorbicina kandžom i izbila mu mobilni telefon. Međutim, desilo se nešto neočekivano. Mobilni je zazvonio, a na njemu se čula pesma DŽastina Bibera “Bejbi”. Medved se uplašio i pobegao, a Igor je sačuvao živu glavu. - Imao sam sreće kada je telefon počeo da zvoni i kada je medved pobegao – rekao je Vozorbicin i nastavio: - Znam da takva vrsta zvonjave telefona ne odgovara svakom ukusu, ali je moja unuka ubacila pesmu DŽastina Bibera iz šale – zaključio je ribolovac. Inače, medved koji je napao Vozorbicina težak je 600 kilograma, i kad-tad ubija vukove i sibirske tigrove.
Još vesti:DŽastin Biber i Selena Gomez šmrkali kokain u klubuKORPA: Lima ispalila Biberčeta u sred Kana„DŽastin Biber je jedno malo g***o!“
Izvor: Alo!

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA