Najnovije

Razočarana u ljubav, popularna pevačica traži dečka Sicilijanca!

Pevačica Ana Nikolić leto provodi radno u Crnoj Gori, Bosni i Hrvatskoj, a krajem meseca ide na odmor.
Traži dečka koji neće biti poznat po tome što je dečko Ane Nikolić (Foto: Instagram)

Traži dečka koji neće biti poznat po tome što je dečko Ane Nikolić (Foto: Instagram)

"Nakon raskida s rukometašem Vladom Mandićem, Ana je sama. Već pet meseci nema nikog, pa je rešila da ode na Siciliju da bi pronašla ljubav. S njom će otputovati i nekoliko njenih drugarica, sigurne su da će se dobro provesti", rekla je bliska Anina prijateljica za Blic. Kada su novinari ovog lista pozvali Anu, ona je sa zagonetnim osmehom rekla da jedva čeka da ide na odmor. "Radna sezona završava mi se 24. avgusta. Tada idem na Siciliju, a nakon toga planiram da sa društvom odem i na Azurnu obalu. Za razliku od Sicilije, na kojoj sam već bila i kojom sam oduševljena, prvi put idem na Azurnu obalu i veoma se radujem", rekla je Ana.
Zabavno:NEPRIJATNO: Pevačica izvređana u sred emisije!(VIDEO) Pevačica pokazala publici da nema gaćeKORPA: Pevačica u depresiji, rešila da „nogira“ dečka?
U životu atraktivne pevačice trenutno sve ide kako treba, osim ljubavi. Ona nam se nedavno poverila da bi bila najsrećnija kada bi našla dečka. "Volela bih da se konačno pojavi muškarac za koga će govoriti: "Ovo je taj i taj, i ovo je njegova devojka Ana Nikolić“, a ne da svaki bude poznat po tome što je moj dečko. Trenutno mi sve ide, osim ljubavi. Horoskop kaže da će se u septembru pojaviti onaj pravi, pa tako čekam septembar", rekla je pevačica, koja je očigledno rešila da posluša savet astrologa, pa će najveći deo odmora provesti baš u septembru, za kada su joj zvezde „predvidele“ novu ljubav.
I „Pravda“ je na Fejsbuku. Lajkujte našu stranicu i budite uvek u toku!
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA