Najnovije

Vučić očekuje nove napade na SNS

BEOGRAD - U SNS nema mesta za one kojima Srbija nije prioritet, poručio je Aleksandar Vučić Glavnom odboru stranke.
Olekuje napade neistomišljenika :Aleksandar Vučić (Foto: JuTjub)

Olekuje napade neistomišljenika :Aleksandar Vučić (Foto: JuTjub)

Vučić je u Požarevcu najavio promene u Glavnom odboru SNS i objasnio da je normalno da dođu novi ljudi koji imaju više energije. On je stranačkim kolegama rekao da zbog ogromnih problema u državi ne može da se posveti stranci koliko je potrebno, i pozvao i njih i sve članove SNS na maksimalnu odgovornost i posvećenost interesima države, umesto ličnim i stranačkim. - Zapamtite, u našoj stranci ne sme da bude stranačkog zapošljavanja - rekao je Vučić i naveo da će biti promenjeno svako rukovodstvo koje ne daje rezultate i da sigurno „neće biti povlašćenih“. Navodeći da ukoliko stranka na narednim izborima ne dobije poverenje građana, on više neće biti njen predsednik, Vučić je istakao da ukoliko se, međutim, bude pokazalo da su rezultati postignuti i da narod to podržava, onda neće biti razloga da se menja predsednik. Vučić je rekao da očekuje da će kampanja raznih interesnih grupa protiv naprednjaka u predstojećem periodu dobiti na intenzitetu, ali i izrazio uverenje da će građani umeti da prepoznaju da je sve što Vlada čini za njihovo dobro. - O našoj stranci se najbolje brine tako što se brine o našoj zemlji - zaključio je Vučić i pozvao stranačke kolege da budu samokritični kada prosuđuju da li mogu da ispune rezultat koji se od njih očekuje.
Pročitajte još:SNS: A šta je sa pljačkama Bojana Pajtića!?Gašić: Bez previranja u SNS, neko spinuje informacijeDS: Ako su ugovori dobri, što ih krijete od naroda!?
- Nemam ni vremena ni snage da se bavim nekim stranačkim pitanjima... Toliko sam opsednut i ophrvan problemima u državi - kazao je Vučić. On je naveo da mu je poznato kako se i šta radi u lokalnim samoupravama i da se niko ne iznenadi kada se za one koji su se ogrešili o moral ili zakon otvori pitanje partijske ili krivične odgovornosti. - Primetili ste da sam odavno prestao da odgovaram na pozive u kojima jedni druge napadate i kritikujete. Nemam vremena da se time bavim. Probajte da radite 10-12 sati i nećete imati ni snage ni energije za tako nešto, i neće vam padati na pamet da se bavite unutarstranačkim sukobima i nameštaljkama, da javljate novinarima da objave nešto o vašem protivkandidatu - rekao je Vučić i primetio da se to dešavalo i u vrhu stranke, što mnogo više govori o onima koji su to radili nego o onima koji su bili predmet tih dojava. Vučić je kazao da su se mnogi pozivali na njega, kao i na predsednika države da im neko nešto učini i na taj način obmanjivali druge, jer niko nije dobio zeleno svetlo da mu bilo ko nešto čini. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA